15,256 afisari

Starea drumurilor

Alimente cu destinatia Vadu

Inca de la instituirea codului rosu, Primaria Corbu a lucrat permanent pentru inlaturarea pericolelor aparute din cauza conditiilor meteo deosebit de grele. Drumul Judetean 226 este circulat cu restrictie, este deszapezit periodic si tinut sub observatie. Desi nu a mai nins, iar in localitate vantul nu este puternic, in camp deschis viteza vantului este mai mare de 60 km/h, ceea ce face ca zapada viscolita sa fie adusa de pe camp pe sosea, blocand astfel accesul autoturismelor.

Acest lucru se intampla si pe Drumul Comunal Corbu – Vadu, care a fost degajat zilnic, dar nu poate fi circulat decat foarte scurt timp.

Rugam cetatenii sa nu circule pe aceste drumuri, mai ales seara, riscand ca autoturismele sa ramana inzapezite.
Toate urgentele medicale au fost rezolvate, accesul ambulantelor fiind asigurat prin eforturile tuturor utilajelor disponibile, fie cele ale Primariei Corbu, ale RAJDP Constanta si chiar private. Asiguram cetatenii ca se fac toate eforturile pentru degajarea drumurilor, dar prioritatile sunt – urgentele medicale, aprovizionarea localitatilor izolate (Vadu, Luminita) si deszapezirea celor blocati in trafic.

Zilnic, in localitatea Vadu au fost trimise, cu ajutorul tractoarelor de mare tonaj, paine, ulei, alte alimente de baza, pentru a fi livrate populatiei.


Reportaj realizat de Tv Neptun.