3,227 afisari

Racordare la reteaua de gaze naturale

In urma solicitarii de racordare a Comunei Corbu la reteaua de gaze naturale, SC Congaz SA Constanta a finalizat analiza de rentabilitate, in urma careia rezulta faptul ca executia retelei este justificata din punct de vedere economic.

In prezent se lucreaza la realizarea proiectului tehnic de executie, precum si la obtinerea avizelor necesare, aceasta etapa fiind premergatoare executiei retelei.

Dupa finalizarea etapei de proiectare si avizare, estimata la inceputul anului 2016, se va trece la executia retelei, inclusiv racordarea gospodariilor la reteaua de gaze naturale.

In acest sens, rugam cetatenii care doresc racordarea la reteaua de gaze, sa completeze cererea de racordare disponibila pe site, prin formularul de mai jos, sau direct la sediul Primariei Corbu.

Pentru a va informa asupra stadiului investitiei, publicam corespondenta cu compania Congaz, asigurand cetatenii ca Primaria Corbu face toate demersurile necesare accelerarii acestei investitii.

Corespondenta Congaz (1) Corespondenta Congaz (2) Corespondenta Congaz (3) Corespondenta Congaz (4) Corespondenta Congaz (5) Corespondenta Congaz (6) Corespondenta Congaz (7) Corespondenta Congaz (8) Corespondenta Congaz (9) Corespondenta Congaz (10)


Security Code:
security code
Please enter the security code:

Trimite