892 afisari

Informare publică

În urma evenimentului nefericit din data de 13.01.2017, în urma căruia a fost rănit un tânăr, locuitor al comunei Corbu, doresc să fac câteva precizări.

S-a vehiculat, de către anumite persoane, atât în presă, cât și pe paginile de socializare, informația că cei care au tăiat copacul de pe DJ226 ar fi fost angajații Primăriei Corbu, fapt pe care îl dezmint public.

În data de 13.01.2017, am mers în localitatea Vadu, împreuna cu Prefectul Județului Constanța, pentru a verifica stadiul lucrărilor de deszăpezire din acea zonă, iar în jurul orei 13.30 ne-am întors la sediul Primăriei Corbu.

Dl. Prefect și-a continuat drumul către Constanța, asistând involuntar la accident, întâmplător aflându-se în spatele mașinii avariate. M-a anunțat telefonic, iar eu am anunțat imediat Șeful de Post al Poliției Corbu și am plecat la fata locului, unde au sosit și mașinile de intervenție.

Acțiunea de tăiere a acelui copac nu a fost autorizată de Primăria Corbu, proprietarul copacilor fiind Regia Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța, Primăria Corbu neavând nicio competență față de aceștia.

Făptașii nu au fost angajații noștri, aceștia fiind angrenați în acțiunile de deszăpezire din comună. În acea zi, niciun angajat al Primăriei Corbu nu a intervenit, pentru deszăpezire sau alte activități, în zona în care s-a produs accidentul, fiind concentrați în zona Vadu.
Atât eu, cât si Dl. Prefect, așteptăm cu interes soluționarea anchetei Poliției și stabilirea persoanelor vinovate.
 
Moral și sufletește sunt alături de tânărul rănit în acest accident și îi voi oferi tot suportul meu pentru a trece cu bine peste această perioadă, iar cei vinovați sa fie trași la răspundere.
Îi doresc însănătoșire grabnică!
 
Primarul Comunei Corbu,
Marian Gălbinașu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*