1,841 afisari

Anunt public „Introducere în intravilan pentru realizarea unei baze sportive cu teren de fotbal, sală de sport şi spaţii pentru activităţi recreative”

ANUNT PUBLIC

Consiliul Local al Comunei Corbu  , judetul Constanta  anunta publicul interesat ca in data de 16.10.2013, ora 14:00, la sediul Primariei Comunei Corbu, Str. Principala, nr. 38, Jud. Constanta, in prezenta d-nei Papazicu Zoe-Eleonora – Inspector Compartiment Urbanism si a reprezentantilor investitorului  va avea loc dezbaterea publica privind  documentatia ce sta la baza elaborarii P.U.Z : „introducere în intravilan pentru realizarea unei baze sportive cu teren de fotbal, sală de sport şi spaţii pentru activităţi recreative”, localitatea Corbu, comuna Corbu, jud. Constanta, avand ca obiect o suprafaţă de 20.500 mp situat în extravilanul comunei Corbu, parcela A423.

Beneficiarul proiectului este Primăria comunei Corbu, cu sediul în localitatea Corbu, str. Principală. Nr. 38, com. Corbu, jud. Constanţa, tel. 0241/765100.

In cadrul acestei dezbateri, se vor discuta propunerile PUZ, cei prezenti putand formula opinii, propuneri, al caror continut va fi de asemenea dezbatut.


Întocmit,
Zoe – Eleonora PAPAZICU

Un raspuns la Anunt public „Introducere în intravilan pentru realizarea unei baze sportive cu teren de fotbal, sală de sport şi spaţii pentru activităţi recreative”

  1. da este bun un teren de fotbal dar la momentul acesta nu este necesar com CORBU sta foarte prost cu infrastructura,mai bine zis corbu de sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*