1,195 afisari

Delimitarea sectiilor de votare

Pentru desfasurarea in conditii optime a procesului de votare, in comuna Corbu s-a infiintat o noua sectie de votare, in conditiile legii, fiind necesara o sectie de votare la cel mult 1500 alegatori.
Astfel, o parte din alegatorii arondati pana acum la Sectia de Votare din Corbu de Jos, vor fi arondati la Sectia de Votare infiintata in Gradinita Nr 1 Corbu.

Sectia de Votare Nr 401 Scoala cu clasele I-VIII Corbu Str. Principala Nr 27, Loc Corbu

Strazile:
Principala, de la Nr 2 la 92 (numere pare) si de la 1 la 73 (numere impare), Albatros,Cicoarei,Bisericii,Cabanei, Campului,Dumitru Bacanu, Florea Popa, Frunzelor, Liliacului, Luceafarului, Pescarusului, Portului, Porumbelului, Postei, Raului, Scolii, Simizeanu, Marea Neagra, Trandafirului, V Sassu, Vulturului, Vulturul Plesuv, Zorilor, Sat Luminita – integral.

separator

SECTIA NOU INFIINTATA

Sectia de Votare Nr 402 Gradinita cu Orar Normal Nr 1 Corbu Str. Principala Nr. 101

Strazile:
G. Toparceanu – de la Nr 2 la 130 (numere pare) si de la Nr 1 la 21 (numere impare) , Principala – de la Nr 94 la 204 (numere pare) si de la Nr 45 la 147 (numere impare), V. Sassu – de la Nr 88 la 150 (numere impare) si de la Nr 23 la 95 (numere impare), Lastunului, Margaretelor, Morii, Ogorului, Satu Nou, Corbului, Ciocarliei, Marii – integral.

separator

Sectia de Votare Nr 403 Camin Cultural Corbu de Sus  Str. Principala Nr 304

Strazile:
George Topârceanu – de la Nr 132 la 158 (numere pare) si de la Nr 113 la 173 (numere impare) , Amurgului, Bradului, Cameliilor, Cismelei, Crinului, Crinul Alb , Crizantemelor , Culturii , Daliei , I.L. Caragiale, Libertatii, Linistii, Magazinului, Pepinierei, Rozelor, Sibioarei, Vadului, Sperantei, Vasile Bellu – integral.

separator

Sectia de Votare Nr 403 Scoala Primara Vadu

Localitatea Vadu – integral